ABRATEK – Abrasive Wear Solutions

abratek_abrasive_wear_solutions

Dansk    /en-us

Materialer

Virksomheder er lige som mennesker forskellige og derfor er der heller ikke to kunder med nøjagtigt samme behov. Hos ABRATEK har vi gennem årene opbygget stor viden om slidstærke materialer og løsninger, og har erfaring med montering af mere en 30 forskellige typer af slid belægninger.

Overordnet inddeler vi de slidstærke materialer i 5 hovedgrupper. Her kan du læse om de enkelte materialers egenskaber.

Hvis du er i tvivl om hvad der er den rette løsning for dig og din virksomhed, så husk du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde hvor vi samme gennem går dine specifikke behov og finder den bedste løsning.

 

Keramiske løsninger

ABRATEK anvender primært Alumina keramik der er et af de stærkeste materialer på markedet, og giver en effektiv beskyttelser mod abrasivt og erosivt slid.

Sintret Tungsten Carbide

Med en hårdhed på over 2500 Vickers har Sintred Tungsten Carbide den højest opnåelige styrke overfor abrasivt og erosivt slid og tåler både slag og høje temperaturer

Termisk Sprøjtning

En slidbelægning bestående af mikroskopiske partiker der sprøjtes på emnet. Teknikken gør de muligt at lave slidbelægninger på emner der ellers kan være svære at beskytte.

Hardface Plade

Fremstillet af stålplader påsvejset et slidlag. Pladerne er fleksible og kan svejses, valses og bukkes så de kan anvendes til både lining til hele konstruktioner. 

Non Stick Coating

Ved at reducerer friktionen forbygger du ophobning af materialer i både rør og på andre flader. Det nedbringer risikoen for tilstopning og deraf følgende nede tid i produktionen.